12. dec. 2014

24 timer i Barcelona

Glade mennesker, hjælpsomme spaniere, hidsige, travle bilister og hundredevis af kreative gøglere. Barcelona er byen hvor forrygende gastronomi, afslappende solbadning og et sprudlende byliv går op i en højere enhed. 


Anna Vimpel, Fotograf og Journalist


Journalist Anna Vimpel guider til det perfekte døgn, med henblik på den unge turrist, i den spanske vidunder by. Med en placering lige ud til middelhavet, giver den catalonske hovedstad et hav af muligheder.
Pak, parasol, håndklæder og solcreme og start dagen med en gåtur ned af den altid livlige rambla. Spar penge på morgenmaden og køb solmodne frugter og friskpressede juices på et af de fantastiske frugtmarkeder. 

Nyd smagen af den ægte vare og bliv revet med af ramblaens karikaturtegnere, gadesælgere og optrædende,imens du spenderer ned til stranden. 
Nyd varmen og kast dig i de meter høje bølger. Køb frokosten hos en af de mange sandwich barer, placeret få mintutter fra kysten og få mad for ingen penge.
Når de varmeste timer er overstået kan du besøge den berømte kirke La Sagrada Familia og opleve arkitektur, der har været undervejs i 142 år. Såfremt man ønsker at komme op i kirken, bør man være opmærksom på flere timers kø. Et must for fodboldfans er at besøge Camp Nou. Stadionet har plads til 100.000 og er  hjemmebane for det verdensberømte hold FC Barcelona. Stadionet er et besøg værd, også selvom du ikke har kunnet få billetter til en kamp. Tag på rundvisning og se spillernes omklædningsrum, presselogen og presserummet. 

Er man ikke til fodbold – Barcelona går for at være landets førende mode by. 

Tag mod området Barri Gotic når Siestaen slutter kl. 17, og shop i en af byens mest spændende kvarterer. Området udgør Barcelonas ældste bydel og byder på diverse butikker og restauranter. Gå efter de spanske mærker som Mango, Massimo Duty og Zara og spar penge. 

Tag hjem og slap af i lejligheden og tag først ud kl. 21. Spis Tapas og oplev den ægte spanske kultur. 
Place Reial er fyldt med liv og aftenunderholdning, og har spisesteder i alle prisklasser. 
Lur, hvor de lokaler spiser og lad dig ikke lokke af desperate tjenere der tilbyder dig rabatkuponer. 


Afslut aftenen med manér og besøg Shoko eller en af de andre eftertragtede natklubber placeret langs stranden. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar